Fraaietijd Een wereld vol ideeën

Over Fraaietijd

Hey!

Wat leuk dat je en kijkje komt nemen op Fraaietijd.nl.
Mijn naam is Anouk, ik ben 29 (juli, 1991). Ik vind het heerlijk om van alles te ondernemen en zit niet graag stil. 

Privé
Ik woon samen met mijn vriend Jordy (februari, 1991) en ons hondje Vesper (mei, 2019) in Noord-Brabant. Jordy is webdeveloper en hobbyfotograaf. Jordy en ik zijn samen sinds januari 2018 en in september van dat jaar trok ik al bij hem in. In augustus 2019 hebben we onze pup Vesper verwelkomd. Vesper is een kruising tussen een Boerenfox & een Sheltie. Het is een ontzettend lief hondje met heel veel energie. Gelukkig kunnen we hem prima in toom houden en zijn Jordy en ik allebei ook prettig gestoord. 

 

In onze vrije tijd vinden Jordy en ik het heerlijk om te wandelen, kringlopen te bezoeken, uitstapjes te maken of uit eten te gaan. We zijn al twee keer samen naar de Verenigde Staten op vakantie geweest en denken nu dan ook al volop na over onze volgende reis.

In de toekomst hopen we een huisje te kunnen kopen en ons gezinnetje te kunnen uitbreiden met een paar rondrennende kids. 

Fraaietijd
Ook al lijkt het alsof ik zo genoeg te doen heb in mijn leven, dat is wel eens anders. Ik kan mezelf gruwelijk vervelen! Zoveel vrije tijd, wat moet je er soms mee. En als je weinig vrije tijd hebt, dan wil je deze ook optimaal benutten. Ik kwam erachter dat er heel veel verschillende manieren zijn om je vrije tijd te besteden, dat er heel veel verschillende websites zijn om uitjes te kunnen boeken, maar waar kan je nou terecht voor echte ideeën. En zo was het idee voor Fraaietijd geboren; websites vol ideeën en eerlijke reviews.

Heb je nog tips of ken jij een plek waar ik echt nog eens  naar toe moet? Stuur me dan gerust een berichtje via Social Media of het contactformulier!

Over mij

Hey! Wat leuk dat je en kijkje komt nemen op Fraaietijd.nl. Mijn naam is Anouk, ik ben 28 (juli, 1991). Ik vind het heerlijk om van alles te ondernemen en zit niet graag stil.